Over Bazaar Bonheur

Bazaar Bonheur is een webshop waar de je mooiste kaarsen en oorbellen terugvindt. Je kan er ook leuke online workshop-pakketten kopen die je samen of alleen kan doen. 

Maar, wie zit er nu eigenlijk achter deze webshop? Tijd om mezelf (en mijn furry sidekick) eens voor te stellen!

Ik ben Katrijn en ben gezegend met een voorliefde voor creatieve dingen. Op Contentagious maak ik websites en online cursussen voor ondernemers, op Glamourista blog ik al meer dan 14 jaar en nu is er de nieuwste spruit: Bazaar Bonheur. Een webshop vol leuke en sprankelende dingen die ikzelf (meestal) gemaakt heb. 

Een uitlaatklep om mijn hobbies naar hartelust uit te blijven uitvoeren, haha! 

Oh, natuurlijk mag ik mijn allerliefste furry sidekick niet vergeten! Maya. Geadopteerd in 2014 alweer en zeker sinds ik vaak thuis werk, is Maya extra opengebloeid als huispanther extraordinaire. 

Geen werkdag gaat voorbij zonder kopjes en babbeltjes (ik kan niet klagen over mijn kleine collega) en ook Bazaar Bonheur heeft ze met open armen (pootjes) ontvangen. 

Allemaal dozen die binnenkomen? Yes please! 

Ik hoop dat je hier op Bazaar Bonheur een beetje kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur, met leuke knutselpakketten, sprankelende oorbellen en kaarsen vol gezelligheid! 

Veel liefs,

Katrijn